Hang innováció a szórakoztatóipar számára

Mint az első miniatűr mikrofon fejlesztőinek egyike, a DPA Michrophones a szórakoztatóipar teljes területén az eredeti és innovatív megoldások elkötelezettje. A miniatűr mikrofonok kikövezték az utat a kreatív kifejezésmód számára zenei és színházi régiókban. Nem sokkal ezután ugyanezek a mikrofonok a film és TV ipart is meghódították hamisítatlan hangzásukkal és bámulatos sokoldalúságukkal.

 

Bárhová is tekintünk a szórakoztatóiparban, találni fogunk DPA mikrofonokat munkára fogva. A modern kor hírműsorai sem lennének meg a miniatűr headset mikrofonok komfortja nélkül. Még a kortárs zenekarok is használnak DPA miniatűr mikrofonokat, hogy remek hangzásukat eljuttassák a hallgatóság felé. Az egyes hangszerek közelmikrofonozása előtérbe helyezi sajátos megszólalásukat.

Kiváló hangú, rendkívül precíz és kiemelkedően megbízható mikrofont tervezni nem könnyű feladat. A DPA Michrophones már több mint hat évtizedes gyakorlattal rendelkezik a világszínvonalú mikrofonkészítés terén. A történet visszanyúlik az 1950-es évekre. Az előd Brüel & Kjaer fejlesztette ki az első, precízen hiteles mérőmikrofonokat. Ez indította el a céget a kihívást jelentő ipari szabványokhoz vezető úton. Ma már a hangzásbeli fölény és a technikai innováció jelenti a lelkét minden tettüknek.

A pontosság és tökéletesség hagyománya a mai napig folytatódik a DPA mikrofonok megítélésekor. Minden mikrofont kézzel szerelnek össze a korszerű dániai gyárban. Egy DPA mikrofont összeállítani legalább 200 lépésből áll. A folyamat során minden mikrofont 15 alkalommal kalibrálnak a végső jóváhagyás előtt. A szűk tűréshatár garantálja, hogy a mikrofonokat váltogatva nem fogunk különbséget érezni a hangzásban. Biztosak lehetünk abban, hogy a DPA-tól vásárolt mikrofon a legjobbak között lesz, amelyet valaha is használtunk.

Ragadjuk meg kedvenc DPA mikrofonunkat, hunyjuk be a szemünket és figyeljünk. A hang amit hallunk, az IGAZI HANG – őszintén és szenvedélyesen a DPA-tól.