Puskamikrofonok a távoli hangrögzítéshez

A puskamikrofonokat távolról történő hangrögzítésre használják. Gyakran használják sportesemények, híradósítások, dráma- és dokumentumfilmek, valamint élő közvetítések esetén. Sok helyzetben a puskamikrofonok a hangmérnök felszerelésének fontos részét képezik.

Puskamikrofonok

4097 mini puskamikrofon

Tökéletes mikrofon a nehezebb filmforgatási helyszíneken, például egy autóban, ez a mikrofon kicsi, vékony és nem feltűnő, szuperkardioid iránykarakterisztikával és beépített rezgéscsillapítóval. Csak csatlakoztassa az adóhoz, helyezze a napellenző fölé, és irányítsa a színészek felé. Készen áll az akcióra.

4017 puskamikrofon

Ezt a mikrofont széleskörű alkalmazásra tervezték, így ideális kamerarendszerekkel, sportlétesítményekben fix pozícióban, broadcast / ENG / filmes boomokhoz és akár stúdiófelvételi környezetben is használható. Párosítható az Ön által választott előerősítővel.

2017 A valaha volt legtartósabb puskamikrofon

A 2017 típusú puskamikrofon egy erősen irányított mikrofon, amely ötvözi a kristálytiszta, autentikus hangzást és a stabil, konzisztens működést még nehéz körülmények között is. 

Akusztikai teljesítménye minden versenytársától megkülönbözteti.