egyfülű és kétfülű kivitelben

A legjobb hang a hangforráshoz közel található

A fejen viselhető mikrofonok, akár egyfüles – earset – akár kétfüles – headset – változatban népszerűek egyszerű használatuk, kiváló hangzásuk és sokoldalúságuk miatt. Ha rögzítettük az előadón, a mikrofon biztonságosan és feltűnés nélkül helyezkedik el közel a hangforráshoz, lehetővé téve használója szabad mozgását, mivel nem kell kezében tartania, vagy – csíptetős mikrofon esetében – az ingén viselnie. A fejen viselt mikrofonokkal a fej mozgásából eredő hátrányos hangszínváltozásokat is ki lehet küszöbölni.

Kicsi és elegáns headset kialakítás

A DPA Microphones nagy választékban kínál headset és earset mikrofonokat, amelyeket számos összeállításban használhatunk. Válasszuk az igényeinknek tökéletesen megfelelő headset mikrofont.

A DPA headset mikrofonjai ideálisan használhatók nyilvános előadók, profi műsorvezetők, színészek, énekesek és zenészek körében, akik nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a kiváló hangvisszaadásnak, kényelemnek és könnyű beállításnak, mint a szerkezet elrejtésének. Ezek a mikrofonok számos variációban hozzáférhetők, amelyek speciális igényeknek is eleget tesznek. Közös bennük a kiváló hangminőség, sokoldalúság és a tartósság.

Gömb iránykarakterisztikás headset mikrofonok

6066 subminiatűr headset mikrofon

A leginkább egyedülálló és sokoldalú headsetbe 3 mm-es (0,12”) kapszulát szereltek. Ez a megoldás egyesíti a kivételes hangot a biztonságos, egész napi használat mellett is kényelmes kialakítással. Ideális választás színházak számára, illetve közvetítések és konferenciák/rendezvények során.

4466 gömbkaraterisztikás headset mikrofon

A 4466 CORE gömb iránykarakterisztikás headset mikrofon ötvözi a DPA jól ismert 5 mm-es kapszuláját a CORE by DPA technológiával és a Red Dot díjnyertes headsettel. Ez a típus tiszta és áttetsző hangzást nyújt bőséges dinamika tartalékkal.

4066 gömbkaraterisztikás headset mikrofon

Ez a mikrofon tiszta és áttetsző hangképet nyújt, emellett gazdag dinamikatartománnyal rendelkezik. Az évek folyamán ezt a headset mikrofont választották a műsorszolgáltatás területén csakúgy, mint a Broadway és a londoni West End színházaiban.

4166 és 4266 gömbkaraterisztikás headset mikrofon

A 4166 és 4266 earset és headset mikrofonok egyesítik a 4066 legendás hangját a könnyű és sokoldalú headset rendszerrel. Ez a kondenzátormikrofon gyorsan és könnyen beállítható, tiszta és áttetsző hangzást nyújt.

Irányított headset mikrofonok

4488 irányított headset mikrofon

A 4488 CORE irányított headset mikrofon hangzása nyílt és természetes, amely ideálissá teszi beszédhez csakúgy, mint énekes előadók számára. Kiváló oldalirányú jelelnyomást biztosít nagy hangnyomású helyzetekben is.

4088 irányított headset mikrofon

A professzionális headset mikrofonok ipari szabványa. Nyílt és természetes hangzásával ideálisan használható beszédhez és énekhanghoz egyaránt.

4188 és 4288 irányított headset mikrofon

A 4188 és 4288 headset és earset ötvözi a 4088 irányított kapszula legendás hangját a könnyű és sokoldalú headset rendszerrel, így ezek a mikrofonok beszédre és énekhangra egyaránt kiválóan megfelelnek.

Egyéb megoldások

4560 binauriál headset mikrofon

A 4560 CORE térhatású (binaural) headset mikrofon valójában egy pár 4060 CORE miniatűr gömb iránykarakterisztikás mikrofont jelent, amelyeket a headset két fülre akasztandó horgába építettek. A headset ergonomikus kialakítású, könnyű és kényelmesen hordható. Mindenféle fejformához beállítható, ugyanakkor biztonságosan rögzíthető és alig észrevehető.

Flex fülbe dugható headset és earsetek TV/rádióadáshoz

Ez a mikrofonsorozat az első olyan megoldás TV/rádióadáshoz, amely kompromisszumok nélküli mikrofon képességeket és kényelmes, fülbe érkező kommunikációt képes nyújtani. Nem kell többet két párhuzamos rendszerrel babrálni, külön a mikrofonnak és az in-ear utasításoknak. A 4266, 4188 és 4288 mikrofontípusokkal is elérhető.