A miniatűr mikrofonok sokoldalú igáslovak, amelyek az igényekhez igazíthatók. Elsőrangú hangminőségükkel, hatalmas tartozék kínálatukkal és az összes professzionális vezeték nélküli rendszerhez kapható adaptereikkel a d:screet™ miniatűr mikrofonok kézenfekvő választást jelentenek minden olyan alkalmazáshoz, ahol szempont a remek hang és kis helyigény.

A miniatűr mikrofonok és tartozékai számos felhasználási területhez megfelelnek. Akár emberi hang vagy hangszer reprodukálásáról van szó filmben, színházban, televízióban, vagy egyéb közelmikrofonozást igénylő szituációban, ezekben a mikrofonokban nem fog csalódni.

line

Az iparágban legjobbnak számító hangminőség

Rendkívül alacsony zajukkal és nagy érzékenységükkel a miniatűr mikrofonok a legtisztább, világos és természetes hangzást nyújtják a miniatűr mikrofonok piacán. A mikrofonok 154 dB-es csúcsot képesek elviselni, lineáris átvitelükkel, alacsony torzításukkal és kiemelkedően nagy dinamika tartományukkal alkalmazástól függetlenül remekül szólnak.

Tartós kivitel

A miniatűr mikrofonokat úgy tervezték, hogy a legzordabb körülményeket is elviseljék. Az egyedülálló Double Vent Protection System nagy ellenálló képességet biztosít a nedvesség és izzadtság ellen. A miniatűr gömb iránykarakterisztikás mikrofonokhoz megerősített kábeltörés gátló tartozik, amely ellenáll a tartós csavarásnak, hajlításnak és húzásnak, amelyek a mindennapi használat részét képezik. Az aranyozott membrán és mikrofonház, valamint a kevlárral megerősített kábel a d:screet mikrofonok tartósságát garantálják.

A miniatűr mikrofonok megbízható igáslovak, amelyekre mindig számítani lehet.

cable relief bend
wireless adapters

Sokoldalúság és vezeték nélküli alkalmazás

A tartozékok és adapterek széles választéka bármely feladatra alkalmassá teszi a  miniatűr mikrofonokat. A rögzítő tartozékok egyszerű és stílusos felhelyezést biztosítanak minden mikrofonozási igény esetén, az adapter kínálatnak köszönhetően pedig a d:screet mikrofonok az összes professzionális szintű vezeték nélküli rendszerrel kompatibilisek.


 Miniatűr gömb iránykarakterisztikás mikrofonok

A kiváló hangzással büszkélkedő miniatűr gömb iránykarakterisztikás mikrofonok még jobbak lettek. Megmaradt a remek megszólalás, de tökéletesebb lett a kialakítás. Az új d:screet kivitele megerősített kábeltörés gátlóval bővült a nagyobb strapabírás érdekében, hogy azok az emberek, akik még nincsenek tisztában a miniatűr mikrofonok kezelésével kapcsolatban anélkül tudják használni, hogy az esetleges tönkretételtől kellene tartaniuk. Az új variációk között nagy teherbírású változat, nyakláncos opció és pódium mikrofon szerepel, hogy a d:screet termékvonal sokoldalúbb lehessen mint valaha.

SC4060
Heavy

A heavy duty mikrofonok a megszokott remek hangzást nyújtják, de erősebb burkolattal. Gondolva azokra az emberekre, akik még nagyobb biztonságot igényelnek és akiknél a látható méret kevésbé fontos, a d:screet heavy duty mikrofon rozsdamentes acél házat, erős kábeltörés gátlót és vastagabb, 2,2 mm-es kábelt kínál.

Miniatűr irányított mikrofon

A miniatűr iránymikrofon az emberi hangot szokatlanul nagyfokú részletességgel közvetíti. Különösen alkalmas a műsorszórásban, konferenciákon és más élő előadásban való használatra stúdióban és szabadtéren egyaránt.

A miniatűr iránymikrofonok közé tartozik a  4080 és 4081 csíptetős mikrofon, a SC4098 pódium mikrofon és a 4098H függesztett mikrofon.

irányított