DPA RSM family-L

DPA Podium Mics in Concert Hall-L

DPA RSM Family-L_left

Teljes modularitás: cserélhető kapszulák és előerősítők

Bármelyik d:dicate felvételi mikrofon konfigurációja megváltoztatható az előerősítők valamelyikének használatával, amelyek biztosítják a jel integritását, a zajcsökkentést és szigorú specifikációkkal rendelkeznek.

Egyedülálló elektronikai kialakítás – akár 120 dB-es dinamika tartomány

Az új elektronikai kialakítás a kapszulákhoz, valamint a hosszú kábelekhez lett optimalizálva. Az elektronika lehetővé teszi, hogy az előpolarizált kondenzátor kapszulákkal a lehető legjobb hangzást lehessen elérni.

image

CMRR

Az elektronika >60 dB és >40 dB között tartja a CMRR (rádiófrekvenciás elnyomás) értékét, hűen a DPA-nak az impedancia kiegyenlítés aktív vezérlővel kapcsolatos filozófiájához.

Az oldalirányú hangok kezelésében a legjobb a mikrofonok között

image

A kardioid iránykarakterisztikájú mikrofonoknál az oldalirányból érkező hangoknak csak az érzékenység szempontjából kellene különbözniük, a frekvencia visszaadás lehetőleg megegyező kellene hogy legyen. A d:dicate kapszulák páratlanul jó frekvencia független oldalirányú hangelnyomással rendelkeznek.

Megtartani a kardioid iránykarakterisztika és viselkedés sértetlenségét széles frekvenciatartományon át – ez a mérnökök művészete. Hasonlítsa össze a DPA d:dicate felvételi mikrofonokat oldalirányból érkező hangok szempontjából bármely professzionális mikrofonnal – azonnal érzékelni fogja a különbséget a DPA valódi művészetének köszönhetően.

Ne feledje, egy mikrofon teljes 360°-ban vesz (nem csupán a gömb iránykarakterisztikájú!), és a gyenge minőségű oldalirányú hangzást ezt követően már nem lehet kezelni. A hanglánc első tagjaként a mikrofon határozza meg az elérni kívánt hangminőség korlátait.