Cél a problémamentes hangzás

Mikrofon talp

Amikor egy találkozó helyszínének esztétikája épp olyan fontos mint a hangminőség, akkor a d:screet™ SC4098 szuperkardioid pódium mikrofon az új stílusos mikrofon talppal a legjobb választás. Feltűnés nélkül meglapul a plafonon, vagy elegáns díszévé válik az asztallapnak, a d:screet™ biztosítja, hogy minden résztvevő hallható és érthető legyen.

A mikrofon talp bármely MicroDot kimeneti csatlakozóval ellátott gégenyakas mikrofonnal használható, bár elsődlegesen a d:screet™ SC4098 szuperkardioid pódium mikrofonhoz készült. A mikrofon talp elegáns, de feltűnésmentes kialakítást kapott fehér, vagy fekete színben, tükrözésmentes felülettel.

A mikrofon talp beépített rezgéscsillapító rendszert kapott, amely hatásosan nyomja el az asztalról származó, vagy egyéb nemkívánatos zajokat. Rögzítőgyűrűt alkalmaztak annak érdekében, hogy a gégenyak a mikrofon csavarása-forgatása során is a helyén maradjon. Továbbá a mikrofont is rögzíti a talphoz, így teljes egységet képeznek.

Csekély zajával és magas érzékenységével a d:screet™ SC4098 pódium mikrofon a legtisztább, legáttetszőbb és legtermészetesebb hangot nyújtja a miniatűr mikrofonok piacán. Rendkívül nagy hangnyomást képes elviselni. Lineáris átvitelével, alacsony torzításával és kiemelkedő dinamika tartományával kiváló megszólalást biztosít függetlenül a környezet kihívásaitól.

Ajánlatos a mikrofonokat 16, 28, vagy 43 cm-es gégenyakkal használni, az ennél hosszabbtól óvakodjunk.

Jellemzők

 • Kiemelkedő hangminőség
 • Keskeny, elegáns skandináv stílus
 • Erősen irányított, jól izolál
 • Rádiófrekvenciás zavarok elnyomása
 • A belsőépítészek, audió/videó szakemberek, rendszergazdák és villanyszerelők elvárásainak egyaránt megfelel

d:screet™ szuperkardioid mennyezeti mikrofon

Komplett szuperkardioid iránykarakterisztikás mennyezeti mikrofon megoldás, amely kiválóan alkalmas konferenciatermekben, tárgyalókban, különtermekben és más kis- és közepes méretű helyiségekben való elhelyezésre. A mikrofon talp illeszkedik a legtöbb fali szerelvény dobozhoz, amely biztosítja az egyszerű beszerelést. Kiváló oldalirányú hangvisszaadás és távolság/hangerő arány jellemzi, így egy-két mikrofonnal le lehet fedni egy kisebb-közepes helyiséget.

Kombinálva a d:screet™ SC4098 mikrofonnal

Rendkívül csekély zajával és magas érzékenységével a d:screet™ mennyezeti mikrofon a legtisztább, legáttetszőbb és legtermészetesebb hangot nyújtja a miniatűr mikrofonok piacán. Maximális beszédérthetőséget nyújt függetlenül az akusztikai viszonyoktól. Lineáris hangvisszaadásával, alacsony torzításával és különösen nagy dinamika tartományával kiváló hangzást biztosít bármilyen környezetben.

A mikrofon talp elsődlegesen a d:screet™ SC4098 szuperkardioid pódium mikrofonhoz készült. A mikrofon talp elegáns, de feltűnésmentes kialakítást kapott fehér tükrözésmentes felülettel, beépített rezgéscsillapító rendszerrel. A kábelek a talp szerves részét képezik.

A standard mennyezeti megoldás 16 cm-es fehér gégenyakat tartalmaz és háromféle készletben kapható:

 • d:screet™ mennyezeti mikrofon, 16 cm, fehér, MicroDot (aszimmetrikus)
 • d:screet™ mennyezeti mikrofon, 16 cm, fehér, csatlakozó nélkül (szimmetrikus)
 • d:screet™ mennyezeti mikrofon, 16 cm, fehér, XLR (szimmetrikus)

Rendelési számok:

 • SCDM4098-WM15 d:screet™ szuperkardioid mennyezeti mikrofon, 16 cm, fehér, MicroDot
 • SCDM4098-WU15 d:screet™ szuperkardioid mennyezeti mikrofon, 16 cm, fehér, csatlakozó nélkül, P48
 • SCDM4098-WX15 d:screet™ szuperkardioid mennyezeti mikrofon, 16 cm, fehér, XLR, P48

Más hosszúságú gégenyakak külön rendelhetők. A mennyezeti megoldáshoz a 16 cm-es, 28 cm-es és 43 cm-es hosszúság ajánlott.

A mikrofon talp külön is megvásárolható.


d:screet™ szuperkardioid asztali mikrofon

Komplett asztali mikrofon megoldás. Ideálisan alkalmazható akár állandó elhelyezéssel, akár ideiglenesen asztalra helyezve konferenciatermekben, tárgyalókban és különtermekben. A rendszer igények szerint bővíthető. Kisebb helyiségekben elég lehet egyetlen mikrofon a legjobb hangzás eléréséhez. Nagyobb termekben több d:screet™ asztali mikrofon használata javasolt annak érdekében, hogy a helyiség teljes egészében lefedett legyen. A legjobb hangminőség úgy érhető el, ha minden beszélőre jut egy közeli mikrofon.

Kombinálva a d:screet™ SC4098 mikrofonnal

Rendkívül csekély zajával és magas érzékenységével a d:screet™ asztali mikrofon a legtisztább, legáttetszőbb és legtermészetesebb hangot nyújtja a miniatűr mikrofonok piacán. Maximális beszédérthetőséget nyújt függetlenül az akusztikai viszonyoktól. Lineáris hangvisszaadásával, alacsony torzításával és különösen nagy dinamika tartományával kiváló hangzást biztosít bármilyen környezetben.

A mikrofon talp elsődlegesen a d:screet™ SC4098 szuperkardioid pódium mikrofonhoz készült. A mikrofon talp elegáns, de feltűnésmentes kialakítást kapott fekete tükrözésmentes felülettel, beépített rezgéscsillapító rendszerrel, amely kiszűri az asztal megérintéséből származó rezgéseket csakúgy, mint a szobába belépéskor, vagy annak elhagyásakor fellépő visszhangokat. A kábelek a talp szerves részét képezik. 

A standard asztali megoldás 43 cm-es fekete gégenyakat tartalmaz és háromféle készletben kapható:

 • d:screet™ asztali mikrofon, 43 cm-es fekete gégenyak, MicroDot (aszimmetrikus)
 • d:screet™ asztali mikrofon, 43 cm-es fekete gégenyak, csatlakozó nélkül, P48 (szimmetrikus)
 • d:screet™ asztali mikrofon, 43 cm-es fekete gégenyak, XLR (szimmetrikus)

Más hosszúságú gégenyakak külön rendelhetők. Az asztali megoldáshoz a 16 cm-es, 28 cm-es és 43 cm-es hosszúság ajánlott. Hosszabb gégenyakat nem célszerű használni.

Rendelési számok:

 • SCDM4098-BM45 d:screet™ szuperkardioid asztali mikrofon, 43 cm, fekete, MicroDot
 • SCDM4098-BU45 d:screet™ szuperkardioid asztali mikrofon, 43 cm, fekete, csatlakozó nélkül, P48
 • SCDM4098-BX45 d:screet™ szuperkardioid asztali mikrofon, 43 cm, fekete, XLR, P48

A mikrofontalp külön is megvásárolható.

Jellemzők:

 • Kiemelkedő hangminőség
 • Keskeny, elegáns skandináv stílus
 • Erősen irányított, jól izolál
 • Rádiófrekvenciás zavarok elnyomása
 • A belsőépítészek, audió/videó szakemberek, rendszergazdák és villanyszerelők elvárásainak egyaránt megfelel