Hangszermikrofonok

Tiszta és precíz hangzás

A hangszeres mikrofonok területe rendkívül széles. Nemcsak a hangszerek széles skálája létezik a világon, mindegyiknek megvan a maga sajátos zenei kifejezőereje. Emellett az élő rockkoncertek, zenekarok, stúdiómunkák és sok más környezetben történő hangosítás vagy felvétel gyakran nagyon különböző mikrofonozási megoldásokat igényel a legjobb eredmény érdekében.

Hangszermikrofonok

4099 hangszermikrofon

A díjnyertes 4099-es sorozat, sokkal természetesebb hangzást biztosít, mint bármelyik felcsíptethető mikrofon vagy hangszedő. Ez a kondenzátor mikrofon elnyomja a nem kívánt zajokat, és pontosan rögzíti az akusztikus hangszer valódi hangját.

4055 lábdobmikrofon

A 4055 lábdob mikrofont úgy tervezték, hogy a nagydob valódi hangját rögzítse. Egyenes frekvencia átvitel lehetővé teszi a hangmérnök számára, hogy bármilyen műfajhoz, legyen az jazz, rock, metál vagy pop igazítsa.

2011 dublamembrános vesekaraterisztikás mikrofon

Elismert a közeli mikrofonozás kiválóságáról és a nagy SPL-kezeléséről. A színpadi használatra optimalizált mikrofont számos színpadon és felvételen is alkalmazták már. A tiszta, a gazdag hangzás és a dinamikatartomány eddig nem hallott egyvelegét mutatja.

4011 vesekarakterisztikás mikrofon

Ha azt szeretné, hogy úgy szóljon, mint az eredeti, akkor ez a mikrofon az Ön számára készült. Egyedülálló irányítottságot és részletekre való odafigyelést nyújt. Ez a mikrofon mindent úgy szólaltat meg, mint az eredeti, és kiváló szeparálást biztosít a hangforrások között.

4015 széles vesekarakterisztikás mikrofon

Néha a hagyományos vese iránykarakterisztikás mikrofon túl irányatott. A 4015 széles vese iránykarakterisztikás mikrofon a tökéletes átmenet az omni és az irányított mikrofonok között.

Hangszermikrofon szettek

4099 hangszermikrofon szett

A 4099 Touring Kit, készen áll a rentál cégek, zenészek vagy színházak használatra és az akusztikus hangszerekhez összeállított mikrofonok és tartozékok széles választékát kínálja.

Sztereo párok

A sztereó párok az egymáshoz párosított ceruzamikrofonokat, klipszeket, szélvédőket és tartozékokat tartalmazzák. Minden szett ±0,5 dB vagy ±1 dB pontossággal van összepárosítva a kiszereléstől függően. A 4006, 2011, 2006, 4011 vagy 4015 mikrofonokkal kapható.