Turnéhoz tervezve

Egy mikrofon, amely a valódi hangot közvetíti és felejthetetlen előadást biztosít, minden erőfeszítés nélkül. A 2028 énekmikrofont az élő színpadi felhasználás sajátos kihívásai ihlették. Sokoldalú kézi mikrofon, amely minden műfajban fantasztikusan részletgazdag hangzást nyújt az előadónak. Vezetékes és vezeték nélküli változatban is kapható, bármelyiket is dugjuk be, az énekhang úgy fog csillogni, mint soha azelőtt.

A 2028 szuperkardioid iránykarakterisztikájú kapszulát kapott a DPA közismerten csekély oldalirányú érzékenységével. Ennek következtében jól kivezérelhető és nem gerjedékeny, ugyanakkor a hangmérnökök számára könnyen kezelhető a közelmikrofonozáskor a többi hangszerből beszűrődő hang. Ezeket az oldalirányú hangokat a 2028 természetes módon közvetíti.

A 2028 egy teljesen új tervezésű kapszulát kapott, amely a mikrofon integrált része. Fixen van rögzítve a rezgéscsillapító elem tetején, nem lehet leszerelni. A rezgéscsillapító és a pop-filter is kifejezetten a 2028-hoz került kifejlesztésre.

Jellemzők:

  • Megújult DPA hangzás
  • Természetes énekhang a folktól a metálig
  • Kevéssé gerjedékeny
  • Megfelelően masszív a színpadi használathoz
  • Szabályos szuperkardioid iránykarakterisztika
  • Magas hangnyomástűrő képesség

A 2028 három változatban kapható:

  • Vezetékes XLR csatlakozóval, markolattal
  • Vezeték nélküli adapterrel Shure-hoz (SL1 adapterrel, amely Sony és Lectrosonics készülékekhez is alkalmas)
  • Vezeték nélküli adapterrel Sennheiserhez (SE2 adapterrel a 2000-es, 6000-es és 9000-es sorozathoz)

Színpadon használva a 2028 a többi DPA mikrofonhoz hasonlóan nyílt és részletgazdag hangzást nyújt. A gyakorlatban semmilyen hangszín beavatkozásra nincs szükség (vagy csak nagyon kismértékűre), a hangzás olyan, mintha az énekes mellett állnánk és figyelnénk az előadását. Az előadó úgy használhatja a hangját, mintha nem is volna ott a mikrofon, ezáltal kevésbé feszélyezi. Továbbá a hangmérnök a hangkép kialakítására fordíthatja az idejét ahelyett, hogy a zavaró mellékhatásokat kellene javítania. Ez a remek részletgazdagság minden DPA mikrofon sajátossága.

d:facto™ 4018 énekmikrofon

A d:facto™ 4018 mikrofon valódi stúdióhangzást visz a színpadra, rugalmasan alkalmazható moduláris kialakítással rendelkezik, amelynek köszönhetően különböző vezeték nélküli rendszerekhez illeszthető és vezetékes mikrofonként is használható. Lineáris átvitelű 4018VL, illetve magasemelést biztosító 4018V verzióban is megvásárolható.