DPA_HUN_BW15-twitter_1500x500

dscreet_web2

Felülmúlhatatlan hang, kis helyigény

A DPA testen viselhető mikrofonjai meglepően precíz hangzást nyújtanak hihetetlenül apró kivitelben. A kis méret ellenére a legmagasabb hangminőséget és tartósságot biztosítják a professzionális felhasználók számára – még nagy erőpróbát jelentő szituációkban is. Amennyiben most (csak korlátozott ideig) d:fine™, vagy d:screet™ mikrofont vásárol, választhat egyet a harmincnál is több vezeték nélküli rendszerhez való adapterből – költségmentesen.

Sokoldalúság és vezeték nélküli alkalmazás

A tartozékok és adapterek széles választéka bármely feladatra alkalmassá teszi a d:screet™ miniatűr mikrofonokat. A rögzítő tartozékok egyszerű és stílusos felhelyezést biztosítanak minden mikrofonozási igény esetén, az adapter kínálatnak köszönhetően pedig a d:screet mikrofonok az összes professzionális szintű vezeték nélküli rendszerrel kompatibilisek.

Testenviselhető d:screet™ miniatűr mikrofonok

A d:screet™ miniatűr mikrofonok sokoldalú igáslovak, amelyek az igényekhez igazíthatók. Elsőrangú hangminőségükkel, hatalmas tartozék kínálatukkal és az összes professzionális vezeték nélküli rendszerhez kapható adaptereikkel a d:screet™ miniatűr mikrofonok kézenfekvő választást jelentenek minden olyan alkalmazáshoz, ahol szempont a remek hang és kis helyigény.

A d:screet™ miniatűr mikrofonok és tartozékai számos felhasználási területhez megfelelnek. Akár emberi hang vagy hangszer reprodukálásáról van szó filmben, színházban, televízióban, vagy egyéb közelmikrofonozást igénylő szituációban, ezekben a mikrofonokban nem fog csalódni.

További információ a d:screet™ miniatűrmikrofonokról

DPA-bodyworn-microphones-dscreet-omnidirectional-microphones2

dfine_web

Fekete, bézs, barna és lime zöld színben kapható, ergonomikus kivitelű, egyszerűen és problémamentesen használható. Bármilyen fülméretre és fejformára biztonságosan felhelyezhető, alig látható.

A mikrofonszár és a fül akasztó elfordításával a mikrofon optimális pozícióba helyezhető a jobb és bal fülön is. A DPA hagyományaihoz hűen a d:fine™ pontos, természetes beszédérthetőséget és magas hangnyomás tűrő képességet kínál, használója beszélhet és énekelhet is a mikrofonba a torzítás veszélye nélkül.

A d:fine™ gömb- és irányított karakterisztikával is kapható. Intenzív pop szűrővel és szélzaj szűrővel rendelkezik, de szélszivacs is jár hozzá.

A d:fine™ egyfülű és kétfülű kivitelben is megvásárolható. A kétfülű megoldás kifejezetten aktív helyzetekhez ajánlható, még a legenergikusabb mozgást igénylő előadás folyamán is megbízhatóan a helyén marad.

További információ a d:fine™ mikrofonokról

DPA_dfine_Dual-Ear_Short_90_mm_Black-X2_1