A DPA a CORE-ral erősít

posted in: hírek | 0

Tiszta és természetes hangzást nyújtó hangjával a DPA Microphones ismert az egész audió, felvételi és broadcast iparban, mint a bármely alkalmazáshoz legjobb mikrofonozási lehetőséget nyújtó cég. A már eddig is meglévő nagyszerű hangzást kiegészítve a DPA bejelentette a CORE forgalomba hozását, az új erősítő technológiáét, amely a miniatűr csíptetős és headset mikrofon sorozatok belsejében lakik.

A d:screet™ és d:fine™ mikrofonsorozatok torzításának minimálisra csökkentése, valamint a dinamika tartományának növelése érdekében a DPA kifejlesztette ezt az új erősítőt, hogy a hangzás még tisztább legyen a legmagasabb magasoktól a legmélyebb mélyekig. Minden CORE miniatűr kapszula dinamika tartománya kibővítésre került. Például a d:screet 4061 és a d:fine 4066 dinamika tartománya 14 dB-lel nőtt 1%-os torzítás mellett. A CORE technológia tisztább és nyíltabb hangzást nyújt a teljes hangerő tartományban a suttogástól a sikolyig.

„A DPA megújította kiváló minőségű, tiszta és természetes hangzású mikrofon megoldásait“ mondta René Mørch, a DPA Microphones termékmenedzsere. „Az új CORE technológia nem váltja le a mostani kedvelt mikrofonjainkat, sokkal inkább egy másik lehetőséget kínál vásárlói bázisunknak világszerte. Minden elképzelhető opciót szeretnénk biztosítani vevőinknek, hogy az általuk elvárt hangzást kapják bármilyen produkciós területen, ide értve az élő hangot, színházat, filmfelvételt, stb. A DPA izgatottan nyújtja át ezt a élenjáró megoldást, amely a szem számára láthatatlan, azonban füllel nagyon tisztán hallható.“

A miniatűr mikrofonok kapszulájában elhelyezkedő CORE jelenleg a d:screet 4060, d:screet 4061, d:fine 4066 és d:fine 4088 típusokhoz elérhető. Az új technológiával felszerelt mikrofonok CORE csomagolásban érkeznek, a gyártási szám mellett a kábelen kék jelzés látható, így lehet megkülönböztetni az eredeti verziótól. Egy nagyon diszkrét „CORE“ lézer-gravírozott felirat is található a mikrofon kapszulánál. A többi d:screet™ és d:fine™ mikrofon és a teljes szín kollekció CORE változata 2018 elején kerül forgalomba.

A CORE mikrofonok a vízzel és nedvességgel szemben is ellenállóak az érzékeny elektronika nano-burkolatának és hermetikus lezárásának köszönhetően.

„Cégünk szeretné megőrizni alapértékeit a most bemutatott megoldással“ folytatta Mørch. „Az új technológia bejelentésével hűek maradunk a cég gyökereihez azáltal, hogy a piacon ma megtalálható legkifinomultabb mikrofon megoldást kínáljuk vásárlóinknak.“

 

További információk a Core-ról