A DPA bemutatta a d:fine 66 és 88 miniatűr headset mikrofonjait

posted in: hírek | 0

DPA_dfine_D88_dual-ear_Short_Beige-MA NAMM Show 7119-es standján mutatta be a DPA Microphones a nagyközönség számára a d:fine™ 66 és d:fine™ 88 miniatűr headset mikrofonjait. Az új termékek bekerülnek az eredeti d:fine sorozatba, csakúgy mint a régebbi 4066 és 4088 miniatűr headset mikrofonok, melyek továbbra is a cég d:fine headset mikrofon családjához tartoznak. A modern külsővel rendelkező mikrofonok megtartották a klasszikus 4066 és 4088 mikrofonkapszulák hangtulajdonságait, új d:fine mechanikát – továbbfejlesztett rögzítést és hajlékony fültartót – kaptak.

Amikor néhány évvel ezelőtt a DPA Microphones piacra dobta a d:fine headseteket, a cég a vásárlók elvárásainak tett eleget és egy új piaci szegmenset hozott létre, a DPA headset használókét, akik nem befolyásolták az eredeti 4066 és 4088 népszerűségét. Mindkét termékvonal nagy sikerének köszönhetően a DPA most a d:fine 66/88-at a d:fine headset mikrofoncsaládba illesztette.

„Néhány évvel ezelőtt bocsátottuk útjára a d:fine headset mikrofonokat és azért választottuk ezt a nevet, mert bíztunk benne, hogy a termék a headsetek új generációjának meghatározója lesz” – mondta Christian Poulsen, a DPA vezérigazgatója. „A d:fine teljes mértékben eleget tett elvárásainknak, így most elhatároztuk, hogy bővítjük a d:fine headset sorozatot annak érdekében, hogy a vásárlók szélesebb választékból és szolgáltatások közül választhassanak. A modern d:fine fültartó megoldás sokoldalúságának és a hagyományos 4066/4088 headset hangminőségének köszönhetően a rajongóknak lehetőségük van különféle kezelési mód, méret és tisztítási lehetőség szerint dönteni a kívánt alkalmazásnak megfelelően.”

Most összesen négy kapszula áll rendelkezésre, két gömb és két kardioid iránykarakterisztikájú, valamint háromféle rögzítési mód, egyfüles, kétfüles és egy személyre szabható. A d:fine headset mikrofonsorozat minden felhasználónak és minden körülménynek megfelelő megoldást tud nyújtani.

Az új DPA d:fine 88 irányított, a d:fine 66 pedig gömb iránykarakterisztikás headset mikrofon, amely az előd 4066/4088 lekerekített kapszula házáról ismerhető fel, és olyan színészeket, zenészeket és énekeseket céloz meg, akik ideális hangzást és a mikrofonkosár tisztíthatóságának/cserélhetőségének lehetőségét keresik. A d:fine headsetet kisméretű lapos mikrofonjáról lehet felismerni, kiválóan megfelel előadóknak, beszédet tartóknak és azoknak, akik az alig észrevehető mikrofon megoldást részesítik előnyben. A klasszikus 4066 és 4088 azoknak való, akik maguk szeretnék megválasztani a mikrofon felhelyezésének módját.