A DPA reflektorfénybe helyezte a testen viselhető mikrofonok kínálatát

posted in: hírek | 0

DPA_HUN_Frontpage-slide_sale_900x624
A cég új kampányt indít, kiemelve e kicsi és sokoldalú mikrofonok hasznosságát magas minőségű hangfelvételek készítése során. 

A DPA hatalmas népszerűségnek örvendő testen viselhető mikrofonjai kerültek előtérbe a cég új kampányában, hangsúlyozva az apró eszközök előnyét a minőségi hangfelvételek, elsősorban az emberi hang rögzítése területén.

A DPA testen viselhető mikrofonjai már eddig is számos film, TV-s és színházi produkcióban nyújtottak támaszt, tökéletes megoldást adva azokban a szituációkban, ahol a testnek és a hangnak is szabadon kell szárnyalnia.

Miniatűr vagy headset, látható vagy rejtett, a d:fine™ és d:screet™ sorozatú testen viselhető mikrofonok következetesen kiváló hangzást nyújtanak az őket körülvevő extrém körülmények és igények dacára.

Az évek során a DPA testen viselhető mikrofonjai megtalálták az utat néhány szokatlan terület felé is, mint például a Nyomorultak szereplői által viselt jelmezekhez, Scarlett Johansson pólójához a Lucy című filmben és a Tom Hardy által viselt dzsekihez a Mad Max: Harag útjában.

„A DPA testen viselhető mikrofonjai annyira megbízhatóak, hogy berakhatod őket a jelmez vagy a maszk alá, és nyugodt lehetsz abban, hogy semmiféle problémát sem okozva működnek egész nap” mondta az Oscar díjas hangmérnök Simon Hayes, aki a legtöbb filmjében ezeket használja. Legutóbb éppen a Marvel képregény film átiratában, a Galaxis őrzőiben, amelyben a DPA d:screet™ mikrofonok számos jelenetben precedenst teremtettek. ”Ez azt jelenti, hogy a párbeszédek 75%-a DPA d:screet 4071 és 4061 mikrofonnal készült az eredeti felvételben és így került a végső keverésbe” mesélte Hayes.

A DPA szeptember 7-én indult új kampánya azzal ösztönzi a vásárlókat, hogy d:fine headset és d:screet miniatűr sorozatú mikrofon vásárlása esetén ingyenes adaptert kínál. Ezen kívül értékes díjakat lehet nyerni a DPA Facebook oldalán, ahol a testen viselhető mikrofonok különböző módon való használatát kell bemutatni.

A DPA számos webinarral támogatja a kampányt, amelyek az emberi hangnak a testen viselhető mikrofonokkal történő felvételének előnyeit hangsúlyozzák. Több topic szól a beszédérthetőség fontosságáról audió- és videó produkciókban, illetve hogy hogyan válasszuk ki a szituációhoz leginkább illő testen viselhető mikrofont annak érdekében, hogy a legjobb eredményt kapjuk. Ismeretekhez juthatunk a miniatűr kapszula technológiával kapcsolatban, valamint a kis helyigényű, remek hangú mikrofonok tartozékainak és adaptereinek alkalmazása terén.

A webinarok a DPA felhasználók visszajelzései alapján készülnek, online tekinthetők meg, illetve a DPA weboldalán is számos válogatás érhető el oktató videókból.