NAMM 2019

posted in: hírek | 0
A Dynaudio Unheard mobil stúdiója közvetlen betekintést enged a közönség számára egy valódi felvételi stúdió működésébe. Fontos audió események helyszínére fog ellátogatni a 2019-es év során, amelyek közül az első állomás a NAMM.
Állj meg és figyeld a stúdiómunkát, tanuld meg a legjobb dobmikrofonozást, értsd meg a teljes hanglánc alapjait és még sok mást. A profi mikrofonszakemberektől az ismert filmes, zenei és rádiós hangmérnökökig – szerezz tudást a szakma legjobbjaitól.
Csatlakozz a DPA Microphones csapatához a Dynaudio mobil stúdiójánál a NAMM-on, ahol megfigyelheted a díjnyertes amerikai zenei producer Ashley Sheperd munkáját a stúdióban a feltörekvő tehetségekkel. Mindent hallani lehet majd, a sávokat, a gyakorlást, a tanácsokat, az apró trükköket amelyeket csak kevesen ismernek, nem beszélve a mesterről.
Ha már arra jársz, állj meg és próbálj ki néhány nagyszerű mikrofont – mint például az új 6060 sorozatú szubminiatűr csíptetős és 6066 szubminiatűr headsetet.
A DPA a 18507-es standon található az északi csarnokban (második szint). Élő fellépések lesznek, számos oktató előadáson vehetsz részt. A DPA mikrofonjait fogják használni a Yamaha Grand Plaza nagyszínpadon is. Ott találkozunk!